ODRŽAVANJE

Mi smo uvijek tu za Vas! Naše usluge idu dalje i dalje i dalje.

Maxmar Grupa kako bi zajamčila kvalitetu svojih usluga, odučili smo ne samo izvesti instalaciju, nego i brigu o starijim sistemima te uklanjanje i zbrinjavanje. Rutinske vizualne inspekcije i neposredno uklanjanje površinskih nečistoća ili drugih nepravilnosti samo su neke od dužnosti čuvara igrališta. Dugogodišnjim iskustvom usavršili smo se za sve vrste sanacija terena s vlastitim timom, vozilima, strojevima i alatima koji su potrebni za pravilno i sturčno održavanje pojedinog dijela sanacije. Kada je riječ o redovitoj njezi i održavanju sportskih terena Maxmar Grupa sa velikom kolekcijom profesionalnih strojeva za određene radnje bez konkurencije izvodi sljedeće:

Površinska drenaža
Strojno skidanje plodnog sloja
Laserko niveliranje terena
Popravci umjetne trave
Popravci sintetskih podloga

Sve površine, prirodne ili umjetne, zahtijevaju dnevno, odnosno tjedno održavanje. Redovno održavanje prvenstveno se primjenjuje na gornjoj površini gdje se radnja i odvija.
Postoje četiri osnovne održavanja umjetne trave:
1. Češljanje travnjaka
2. Isčetkavanje travnjaka
3. Usisavanje travnjaka
4. Redistribuiranje i dekompaktiranje ispune
Svaka 4-6 mjeseca preporuča se provjera ispuna umjetnog travnjaka, posebno na osjetljivim mjestima gdje je najveći intezitet igranja poput kaznenog prostora, vratarskog prostora i samog centra igrališta.
Za dnevno četkanje i održavanje travnjaka služi Verti-Broom (trokut četka). Visoka učinkovitost trokutastog rasporeda četke koja će izravnati i svaki list trave. Čvrst, brzo i efikasno podiže vlakna trave i ravna gumeni granulat i pijesak (te rahli ispunu).